بهترین مجموعه آموزشی پرورش زعفران

این آموزش توسط بسیاری از افراد موفق در زمینه پرورش زعفران استفاده شده

این مجموعه برای شروع یک کسب وکار پرسود بسیار موفق بوده است

بهترین مجموعه برای کسب و کار زود بازده از ابتدا تا انتهای پرورش زعفران و کسانی که به فکر کسب درآمد و موفقیت در این کار پرسود هستند100 درصد توصیه میشود.

کاشت و کشت زعفران

توجه کنید: این محصول دارای گارانتی بدون قید و شرط فروشگاه با ضمانت بازگشت پول و یا تعویض میباشدپس با اطمینان خرید کنید

این محصول به صورت اورجینال از فروشگاه ارائه میشود و شماره مجوز در توضیحات درج گردیده

خرید پستی

فقط  12500 تومان!          شماره مجوز: ۱۵۵/۱۳۳۴۴

با خرید این مجموعه استثنایی به صورت اصولی و بدون شکست کار خود را انجام دهید

طرح توجیهی زعفران جدید

تاريخ : ۱۳٩٢/۱٢/۳ | ۱٢:۱٤ ‎ب.ظ | نویسنده : مرصادا

کیفیت زعفران

 

کیفیت زعفران براساس اندازه گیری های آزمایشگاهی تخصصی بررسی می شود واز طریق بررسی خواص از جمله کروسین(عامل رنگ)پیکروکروسین(عامل تلخی و طعم زعفران) و سافرانال(عامل عطروبوی زعفران) طبقه بندی میگردد.

سایر عواملی که کیفیت زعفران را تحت تاثیر قرار میدهد عبارتند از بقایای گل زعفران و برخی ترکیبات غیرارگانیک خارجی (خاکستر زعفران).

استانداردهای جهانی به شماره ۳۶۳۲ برای طبقه بندی و درجه بندی زعفران توسط سازمان بین المللیISO تدوین شده است.این استاندارد صرفا زعفران را به طور تخصصی مورد بحث و بررسی قرار میدهد.

به ادامه مطالب بروید


براساس این استاندارد ۴ درجه و نوع را با توجه به قدرت رنگی زعفران تعیین شده است.ضعیف ترین آن با عنوان زعفران درجه ۴، و به ترتیب با افزایش قدرت رنگی به درجات ۲،۱و۳ که دارای بهترین کیفیت وبالاترین قدرت رنگی است. طبقه بندی می شود.

(زعفران ایرانی وزعفران بهرامن از بهترین زعفران درجه بندی شده توسط ISO کیفیت وقدرت رنگی بالاتری دارد).

قدرت رنگی زعفران که مهمترین عامل طبقه بندی آن محسوب می شود وبه سه رنگدانه طبیعی موجود در آن برمیگردد.

۱) کروسین: که به وسیله دستگاه اسپکتروفتومتر ودر طول موج ۴۴۰nm در آزمایشگاههای تخصصی اندازه گیری می شود وعامل رنگ زعفران است.

۲) پیکروکروسین: که عامل طعم زعفران است و در طول موج ۲۵۷nm اندازه گیری می شود.

۳) سافرانال: که عامل عطروبوی زعفران بوده و در طول موج ۳۳۰nm اندازه گیری می شود. این جداول مشخص کننده درجه بندی زعفران توسط ISO می باشد.

 کمینه قدرت رنگی زعفران براساس درجه بندی ISO3632 :

کیفیت زعفران

کیفیت زعفران

کیفیت زعفران